O Nama

Primarna karika u vašem lancu nabave

SeCaM d.o.o. je prva BH kompanija specijalizirana za profesionalne video nadzorne sisteme.

Danas smo jedan od vodećih distributera opreme za CCTV i IP videonadzor u regionu. Osnovani smo 2005. godine, sa namjerom da tržištu ponudimo kompletnu paletu CCTV i IP video proizvoda, uključujući i prateću / pomoćnu opremu i alate.

U junu 2008. godine organizujemo i prvi IP Video Work Shop koji je okupio većinu integratora iz regiona

Na samom početku poslovanja stupamo u kontakt sa danas već sestrinskom kompanijom iz Hrvatske - Eurostar Elektronika d.o.o., koja nam pruža potpunu podršku u radu. U to vrijeme distribuiramo brendove: AV Tech, CP Cam, VOOK i OXIC.

Naša osnovna misija je ostala nepromjenjena ali potrebe tržišta su porasle, tako da već 2008. godine aktivno ulazimo u segment IP baziranih sigurnosnih sistema, te u saradnji sa elektrotehničkim fakultetom iz Sarajeva, NOX biroom i još nekoliko biranih IT partnera, počinjemo sa školovanjem i educiranjem osoblja za taj tržišni segment, kako bi bilo u mogućnosti adekvatno odgovoriti na izazove najnovijih tehnologija i sve veće i tehnološki kompleksnije zahtjeve korisnika.

U junu 2008. godine organizujemo i prvi IP Video Work Shop koji je okupio većinu integratora iz regiona, a tokom kojega je, pored predstavljanja IP CMS rjesenja, održana i 3 - dnevna radionica sa ciljem približavanja IP tehnologije našim cijenjenim partnerima.

Predano radimo na plasmanu novih proizvoda i pruzanju sveobuhvatne teničke podrške

Danas raspolažemo sa obrazovanim kadrom u svim segmentima tehničke zaštite, te smo svojim klijentima u mogućnosti ponuditi vrhunsku uslugu kroz sve procese koji prethode, prate implementaciju i putem kojih se konačno puštaju u rad sistemi tehničke zaštite.Bez obzira da li se radi o kompletnoj usluzi ili bilo kojem od pojedinačnih procesa - procjene ugroženosti, projektovanja, isporuke, podrške u instalaciji, testiranja, mjerenja, puštanja u rad, obuke korisnika, servisa, naše tehničko osoblje je u mogućnosti ne samo da vam ponudi adekvatnu tehničku uslugu, već i da u tom smislu, nadmaši vaša očekivanja.

Pažljivim procjenama tržišnih prilika u regiji i šire, imajući u vidu prodor novih i naprednih tehnologija na kojima se baziraju moderni sigurnosni sistemi, odlučili smo tržište dodatno obogatiti i osvježiti proizvodima nekih renomiranih svijetskih proizvođača.Predano radeći na plasmanu novih proizvoda i pružanju sveobuhvatne teničke podrške, te uz korektan odnos prema svojim ranijim principalima, što je bilo pravovremeno prepoznato i vrijednovano, kompanija SeCaM d.o.o. danas zastupa kompanije kao što su LG Security, Sanyo Security, AV Tech, CP Cam, VOOK, OXIC, Milestone, Elid, UBNT, QNAP, NUUO i Optone.

Izborom kompanije SeCaM d.o.o. za vašeg poslovnog partnera, uz posrednu dobit kroz naše reference, dodatno si obezbjeđujete:

  • Vrlo kvalitetne uređaje u velikom rasponu cijena
  • Širok asortiman robe u dovoljnim količinama na skladištu
  • Efikasnu i kvalitetnu servisnu službu
  • Besplatnu obuku
  • Besplatnu tehničku podršku
  • Besplatnu stručnu podršku na terenu
  • Izradu projektne dokumentacije i studije procjene ugroženosti
  • Stalne akcijske prodaje
  • Zaštitu vašega projekata

Naša vizija

Naša vizija za budućnost je da ostanemo primarna logostička karika za većinu zaštitarskih, telekomunikacionih i instalaterskih kompanija na prostorima Adriatik regije. Kao i do sada, za naše klijente pratimo i pratićemo razvoj novih tehnologija, te ćemo u skladu sa tim, za sve naše klijente održati kontinuiran i skladan odnos između cijene i kvaliteta.

Vaš partner

Za razliku od poslovne prakse u ostalim sličnim kompanijama, mi svoje kupce ne stimulišemo klasičnim rabatima, jer rabatnu politiku ne baziramo na osnovu količine kupljenje robe, već isključivo na osnovu vjernosti i povjerenja kupca prema logističkoj podršci koju im obezbjeđujemo.

Naša mreža partnera (dilera) se svakodnevno širi a trenutno imamo oko 170 korisnika, od kojih naše usluge logistike i podrške, aktivno koristi oko 90 partnera.

login